Om oss

Mycket i livet handlar om dofter. En del subtila och andra är starka följeslagare genom livets flöden. Alla med förmågan att ta oss tillbaka i tiden eller skapa ytterligare dimensioner av vår samtid. Det är just detta Victorian gör, öppnar för nya upplevelser genom vårt starkaste sinnes egenskaper och genom våra ögon när varje doft får en egen fantastisk förpackning. Med den här kombinationen hoppas vi inte bara ge ändlösa stunder av njutning, utan även visa vägen till dofternas magiska kraft …

Upplevelse – En underbar doft tillsammans med en vacker förpackning gör känslan exklusiv när du placerar den i ditt hem. För att förstärka detta ytterligare har vi skapat kollektioner som ligger i fyra olika familjer.

Igenkännande och föränderligt –  Dofterna som är byggstenar i Victorians kollektion är alltid lagom starka och genom att återanvända populära dofter fast i olika kombinationer finner vi både det nya men även det trygga och familjära i alla våra kollektioner. Vi vill att kunder och konsumenter skall känna igen sig och kunna hitta sin favorit under lång tid.  

Förpackning och pris – Förpackningarna skall kännas lyxiga men också smarta. Använd dessa med fördel som fina dekorationer och med flera användningsområden. Priser finns för alla smaker och storlekar. Självklart jobbar vi bara med soyavax.

Victorian Candles är en del av varumärkeshuset On Interiör AB.

On Interiör AB

On Interiör AB grundades 1999 och är ett grossistföretag som representerar en mångfald av varumärken inom heminredningsmarknaden. Företaget är främst verksamt på den skandinaviska marknaden, men med en stor kapacitet för en internationell expansion.
On Interiörs filosofi bygger på starka och långsiktiga relationer med våra kunder, distributörer, agenter och producenter. Detta kan uppnås genom en effektiv och professionell organisation med högt motiverade och kvalificerade säljare. On Interiör ger våra återförsäljare och agenter möjlighet att arbeta med flera varumärken, men med de strukturella fördelarna med att arbeta med en leverantör.

On interiör erbjuder återförsäljare och agenter ett brett sortiment från varumärkesportfolion Byon, Victorian, Burn Cancer, Village och Vakinme.